tisdag 10 november 2009

Senaste nytt//Stickning, virkning

Jag bestämde mig för att lära mig virka, så jag letade upp lite mönster på nätet på olika bloggar. Sen satte jag mig ner med mina virkförklaringar och det var ju ganska enkelt.
Jag började göra en massa blommer som jag sen tänkte sätta på saker som dekoration.
Men sen blev det lite tråkigt så jag gjorde fyra likadana blommer och sydde ihop dem två och två sen satte jag på en pärla och ett par öronkrokar. tada... Här har vi resultatet.

Här har jag precis fått min stickmaskin och jag invigde den med ett par enkla pulsvärmare och så sydde jag på 3 virkade blommer för att piffa till det hela.
En kompis är Gaisare och jag gjorde en mössa till honom i deras färger. Det tog mig två försök för jag hade inget mönster så jag gjorde det på frihand och den första mössan blev lite kort men den andra mössan blev väldigt bra.
Detta är det första paret örhängen jag gjorde. De tillhör Karin. Det är en lite större och en lite mindre för att göra det hela lite mer spännande :)
Till salu: 129kr
Här har jag gjort en liten baby mössa i bomullsgarn som är till en 3månaders baby.
Här är ett lite pannband. det blev lite litet, för jag gjorde det på frihand men sen gjorde jag ett till och då blev det mycket bättre:)
Detta är en beställning som jag gjorde till min mamma. Det är ett pannband, ett par pullsvärmare och jag har gjort en tumme på och en sjal som jag gjorde i mosstickning vilket blev väldigt fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar