lördag 24 april 2010

Mina första Raggsockar :)


Glad i hågen börjar jag på mina raggsockar med mitt rödakorset garn. Jättefint, jag köppte en påse blått och en påse grönt garn, men jag trodde det skulle räcka till två par strumpor men garnet var väldigt tjockt så det var inte så lång.

Så när jag sitter här med min första strumpa o e väldigt nöjd med att garnet ganska precis räcker kommer jag på att, oj då man ska ju ha två raggsockar!!! AJ aj...
Sån tur var att det blåa o gröna garnet var likadant och det fick då bli en grön och en blå raggsocka :) Men det kan passa mig ganska bra, brukar ha olika strumpor. E ju onödigt att slänga båda om bara den ena e sönder, man får ju tänka på planeten lite och hjälpa till med det man kan :)Slut resultatet. Väldigt nöjd, jag trodde det skulle vara jättesvårt att göra strumpor men det var ju väldigt lätt. Kommer bli fler strumpor i framtiden.
Trevlig helg :)

3 kommentarer:

 1. Duttia du!! De blev hur snygga som helst !!Stöter du på nåt lioknande garn sen så kommer du ha 2 par ,mycket praktiskt med 2 olika sockar !! Må gott =)

  SvaraRadera
 2. Wow vilken inspirerande blogg du har här. Du skulle skaffat dig en sådan där Google-följare-gadget som man bara klickar på för att snabbt kunna lägga till sig som följare av din blogg.

  SvaraRadera
 3. :)
  Tack för tipset. Jag har nu gjort detta och hoppas det ska fungera:)

  SvaraRadera